Fastelavn 2015

Fastelavn, var mit navn…..

Hvor er det dejligt, at så mange prinsesser, robotter, fine damer og herrer, mavedansere, soldater, pirater, politimænd, Nindjaer, og andre uhyggelige væsner, tigere, bjørne, og andre dyr, indianere, brandmænd og mange flere igen i år ville være med til at slå katten af tønden i Ødis Hallen. De mange udklædte både børn og voksne viser, at der er både fantasi, kreativitet, mod og engagement i vores Sogn. At vælge, hvem der skulle have præmie for den bedste udklædningen, var næsten en umulig opgave, et hemmeligt udvalg fandt dog frem til en sommerfugl, en rask politimand, en havfrue, en klovne dreng og en klovne dame, en påfugl, en 7-up dåse og en flødebolle.

Der blev gået hårdt til tønderne både hos børnene og deres forældre inden der kunne kåres Katte Dronninger og Katte Konger. De mindste gik til tønderne med forsigtighed og knap så stor slagstyrke. Med stigende alder, falder forsigtigheden og slagstyrken stiger og tønderne slås hurtigere og mere effektivt til pindebrænde. Vi må erkende, at vores forstærkning af især mændenes tønde var for effektiv, det kostede adskillige køller at slå træstavene af. Det gav god lejlighed til at snakke om hvis far der nu kan slå hårdest – stor var skuffelsen hos de beundrende børn da det viste sig, at der ikke var blevet plads til karameller i tønden.

Undervejs var der fastelavnsboller, saft, kaffe eller te til alle. Og fri leg og masser af snak.

KFUM-spejderne i Ødis og Ødis Hallens Cafeteriaudvalg siger tak til alle for det flotte fremmøde og håber at se jer igen til næste år.

IMG_0550 IMG_0554 (2) IMG_0565 IMG_0568 (2)

 

 

Skriv et svar