Spejder nyt efteråret 2013

Så er der igen Bæver gnask og Ulve hyl ved TVETO-hytten i kanten af Drenderup Skov. Og som noget nyt har vi en pæn flok junior spejdere fra 4 klasse og op.

Til de ugentlige møder summer både TVETO hytte, vores grund og skoven af liv. Bæverne følger livets gang i skoven og vandhullet, men lærer også Bæver og hans venner at kende. Sidst blev der lavet 15 små pindsvin, som tog med hver sin Bæver hjem. Ulvene har været aktive med raftebygning, knob og knuder. Junior-patruljen har undersøgt vejret og ellers indrettet sig et af lokalerne i hytten. Alle har vi lavet bål til popkorn, pølser mv. leget, sunget, gynget og klatret i træer.

Dårlig havde vi startet Junior gruppe op før vi sendt et par repræsentanter på Distriktsturnering på Houens Odde spejdercenter. Her blev de splejset sammen med en patrulje på 3 fra Mariesminde i Kolding. Så gik aktiviteterne over stok og sten til lands, til vands og i luften fra fredag aften til lørdag aften. Der var løb med poster oppe og nede, sæbekassebygning og racerløb, klatring og side løbende bygning af lejerplads med spisebord i rafter, opsætning af telt, fælles lejrbål og overnatning i telt. Og stolte drenge fik vi hjem med en 2. plads i turneringen og stor ros for godt samarbejde med helt nye spejder venner.

I oktober var det så Bæver og Ulve flokken, der var til den årlige distriktsturnering i Marielunds skoven. Årets tema var rekorder og den første rekord, der blev sat var antal deltagere, som i år var ca. 200 piger og drenge fra 0. til 2. kasse. I løbet af dagen blev der dystet i at lave papirs skibe, gå baglæns med en kartoffel på en ske eller en paraply på panden, at sætte flest spejder på snor og meget mere. Alt sammen med godt samarbejde i Bæver- og Ulve-flokkene. Appetitten var stor både til madpakken og chokoladekiksene, som blev spist, mens flokkenes points blev talt op. Spændingen var stor, da vinderne skulle råbes op og sandelig om ikke vores Ulve-Venner fik en flot 2. plads. De skal igen have et stort – BRA siger bra, VO siger vo, siger bra siger vo, siger BRAVO!!

I forbindelse med arbejdsdagen fik vi beskåret hegnet langs pladsen, det siger vi tak til Benno for. Det gav mange grene til huler og nu har vi dobbelt så stor en plads. Det nyder andre spejdere, som lejer vores hytte til weekender eller sommerlejre, godt af.

Har du lyst at prøve spejderlivet så kom, vi er i hytten på Vamdrupvej torsdage fra kl 16.45 til 18.45. Se vores hjemmeside www.odisspejder.dk eller kontakt odisspejder@gmail.com eller ring 23889196 Anne

Billede0205 HPIM1792 HPIM1738

Skriv et svar