Fastelavn 2013

Fastelavn, var mit navn…..

Hvor er det dejligt, at så mange prinsesser, robotter, fine damer og herrer, mavedansere, robotter, pirater, politimænd, Nindjaer, og andre uhyggelige væsner, tigere, bjørne, køer og andre dyr, indianere, juletræ, gaver, brandmænd og mange flere igen i år ville være med til at slå katten af tønden i Ødis Hallen. De mange udklædte både børn og voksne viser, at der er både fantasi, kreativitet, mod og engagement i vores Sogn. At vælge, hvem der skulle have præmie for den bedste udklædningen, var næsten en umulig opgave, et hemmeligt udvalg fandt dog frem til en mariehøne, Dracula, en Soldat, en ko, Pipi og et juletræ.

Der blev gået hårdt til tønderne både hos børnene og deres forældre inden der kunne kåres Katte Dronninger og  Katte Konger.  Med 6 tønder til børn i forskellige aldre og 2 til hhv. kvinder og mænd afsløres der stor forskellighed i disciplinen tøndeslagning.  Hos de mindste stor forsigtighed, lille slagstyrke og god hjælp af mor eller far. I børnehave gruppen ved man hvad der skal til, slagstyrken og træfsikkerheden stiger, men alligevel. I 0. og 1. klasse er der god træfsikkerhed og slagstyrken svingende men god. De større skolebørn går hurtigt og effektivt til opgaven, her er antallet af karameller vigtigere end krone og antallet af slag. Hos mændene gik det ikke kun ud over tønden, hele 3 køller skulle der til inden, der var pindebrænde, karameller og hurtige børn, hvor tønden havde hængt.

Undervejs var der fastelavnsboller, saft, kaffe eller te til alle. Og fri leg og masser af snak.

KFUM-spejderne i Ødis og Ødis Hallens Cafeteriaudvalg siger tak til alle for det flotte fremmøde og håber at se jer igen til næste år.

Skriv et svar